Perinite cu zacusca

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2012 | 5998 vizualizari

 

am încercat sa improvizez o reteta.
Rezultatul m-a uimit si pe mine.... :)

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:
  • 350 gr. faina alba
  • 200 ml.lapte caldut
  • 1 cub de drojdie
  • 50 ml.ulei
  • 20 gr.seminte de in
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
Un borcan de zacusca pentru umplut
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perinite cu zacusca:

Se framanta aluatul din ingredientele de mai sus.

Se intinde pe masa de lucru, se portioneaza si se umplu cu cate o lingurita de zacusa. Se formeaza perinitele, se preseaza marginile cu ajutorul unei furculite.

Se dau la cuptorul preincalzit, se coc timp de 20 min. la 180 grade.

 

TIPS-URI

1

Sunt DELICIOASE!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Perinite cu zacusca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sim0na 1

02.10.2012, 12:17

o idee tare interesanta!

Alinutza80 1

03.10.2012, 12:10

DanMonica 1

11.10.2012, 09:10

imi place ideea !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton